Telefon : (+4) 0731.014.793      |     Email : office@asfac.ro      |    


enlightened ASFAC BCO-4:  Imagini de la Indagra 2016

Mai multe fotografii puteți vedea în albumul nostru de pe Facebook. Apasă AICI.

enlightened ASFAC BCO-4: Fotografii din Deltă, cu fermierii câștigători ai concursului organizat de noi la Simpozionul din februarie 2016 de la Sarata Monteoru.

Mai multe fotografii din Delta Dunării puteți vedea pe profilul nostru de Facebook. Click aici.

enlightened ASFAC BCO-4: imagini de la Ziua Porumbului 2016, Diosig

 

enlightened ASFAC BCO-4: imagini de la Ziua Graului 2016, Diosig

enlightened ASFAC BCO-4: imagini de la lansarea aparatului de zbor fara pilot, PATRIOT rp

Acțiunea vine în completarea Simpozionului “Soluții științifice Inovatoare în Agricultură”, desfășurat la Sărata-Monteoru, în perioada 1-3 februarie 2016. Scopul principal al acestei reuniuni a fost de a prezenta aparatul de zbor fără pilot pentru agricultură, Patriot RP, marcă a companiei noastre. Astfel de UAV-uri vor crește semnificativ productivitatea în operațiuni importante, cum ar fi administrarea pesticidelor și fertilizanților foliari, monitorizarea și paza culturilor. Prezența pe câmpuri a unui astfel de tip de aparat va fi o premieră pentru agricultura românească.

Mai multe fotografii de la lansarea PATRIOT-rp puteti vedea pe pagina noastra de Facebook. Click AICI si veti fi redirectionati catre album.

 

enlightened ASFAC BCO-4: imagini de la SIMPOZIONUL "Solutii stiintifice inovatoare in agricultura", editia a IIIa, de la SARATA-MONTEORU (februarie 2016)

Mai multe fotografii de la a IIIa editie a simpozionului puteti vedea pe pagina noastra de Facebook. Click AICI si veti fi redirectionati catre album.

 

enlightenedASFAC BCO-4: imagini de la Indagra 2015

Mai multe fotografii de la evenimentul Indagra 2015 puteti vedea pe pagina noastra de Facebook. Click AICI si veti fi redirectionati catre album.

 

enlightenedASFAC BCO-4: imagini de la Agralim 2015

Mai multe fotografii de la evenimentul Agralim 2015 puteti vedea pe pagina noastra de Facebook. Click AICI si veti fi redirectionati catre album.

 

enlightenedSa trecem cu bine in anul 2015! Recolte imbelsugate! 

9-12 octombrie 2014

 

 

enlightenedASFAC BCO-4 - imagini de la expozitia internationala INDAGRA 2014


9-12 octombrie 2014
enlightenedASFAC BCO-4 - imagini de la simpozionul ASFAC BCO-4, "Solutii stiintifice inovatoare pentru agricultura", editia I


9-12 octombrie 2014
enlightenedASFAC BCO-4 - imagini de la EXPO AGRO MOLDOVA 2014


   Centrul de afaceri si expozitii Bacau (CAEx) in parteneriat cu LAPAR, a organizat in perioada 9-12 octombrie 2014, a treia editia a targului "EXPO AGRO MOLDOVA".
Evenimentul a avut plus valoare si prin organizarea la Centrul de Conferinte a unui simpozion pe teme ale Agriculturii in Romania si a Dezvoltarii Rurale, la care a participat, in premiera o delegatie internationala, formata din reprezentanti ai European Landowners Organisation (ELO), printre care Thierry de l'Escaille, Secretar General al ELO. Evenimentul a beneficiat si de prezenta domnului Senator si Membru in Comisia pentru Agricultura, Silvicultura si Dezvoltare Rurala, Dragos Luchian si a domnului Viceprimar al Municipiului Bacau Radu Ababei. De asemenea din partea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Durabile a fost prezenta doamna Elena Tatomir.

Mai multe fotografii de la evenimentul EXPO AGRO MOLDOVA 2014 puteti vedea pe pagina noastra de Facebook. Click AICI si veti fi redirectionati catre album.


enlightenedASFAC BCO-4 - imagini de la Conferinta LAPAR 2014


LAPAR a organizat pe 15 mai 2014, conferinta anuala care are ca tema "Agricultura romaneasca intre subzistenta si performanta".
La eveniment au fost prezenti: presedintele Traian Basescu, ministrul Agriculturii Daniel Constantin, alaturi de peste 750 de participanti din toate zonele tarii, precum si reprezentanti ai autoritatilor nationale si europene.

Mai multe fotografii de la evenimentul LAPAR 2014 puteti vedea pe pagina noastra de Facebook. Click AICI si veti fi redirectionati catre album.enlightenedASFAC BCO-4 - BURSA VINULUI - BACAU 2013


Biostimulatorul Asfac BCO 4 este benefic si in viticultura , creste calitatea si productia strugurelui cu pana la 35 %enlightenedASFAC BCO-4 - CONCURS DEGUSTARE MERE BACAU 2013 


Merele tratate cu Biostimulatorul ASFAC BCO-4 au fost premiate in acest an in urma degustarii a 53 de soiuri, cu 4 medalii de argint si 2 de bronz!

Mai multe fotografii de la acest eveniment puteti vedea pe pagina noastra de Facebook. Click AICI si veti fi redirectionati catre album.

 


enlightenedASFAC BCO-4 - INDAGRA 2013


Echipa Romchim Protect a fost prezenta anul acesta la Indagra pentru a aduce in fata dumneavoastra un produs romanesc revolutionar: ASFAC BCO-4

Mai multe fotografii de la evenimentul Indagra 2013 puteti vedea pe pagina noastra de Facebook. Click AICI si veti fi redirectionati catre album.

 
© 2013 - 2020 Romchim Protect SA.
Toate drepturile rezervate. LOGIN EMAIL.
Creat de OnlineDevel.
www.OnlineDevel.com