Telefon : (+4) 0731.014.793      |     Email : office@asfac.ro      |    


Rezultatele productiilor tratate cu ASFAC BCO-4
ASFAC BCO-4 se poate folosi in orice tip de cultura agricola, in horticultura, viticultura si silvicultura !Rezultate pedologie 2013

Testarea in al 2-lea an a biostimulatorului de crestere a plantelor ASFAC BCO-4, la diferite culturi, de catre: "INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU PEDOLOGIE AGROCHIMIE SI PROTECTIA MEDIULUI - ICPA Bucuresti

Testarea in anul 2013 s-a facut cu aplicare foliara la culturi de : rapita, porumb, floarea soarelui, cartofi, tomate si vita de vie.

In toate campurile experimentale si la toate culturile la care a fost testat biostimulatorul agricol ASFAC BCO-4, a asigurat o buna dezvoltare a plantelor si importante sporuri de productie.

PROIECT DE CERCETARE

Cercetari privind stabilirea celor mai bune solutii pentru fertirigare in pomicultura, prin utilizarea stimulatorului de crestere ASFAC BC0-4 si determinarea actiunilor nutritionale, biostimulente si fiziologice ale acestuia.

Proiect realizat de Departamentul de Biologie, Ecologie si Protectia mediului din cadrul Facultatii de Stiinte a Universitatii "Vasile Alecsandri" din Bacau.

Rezultate cultura sfecla

INFLUENTA BIOSTIMULATORULUI ASFAC BCO-4, APLICAT LA SFECLA DE ZAHAR

Aplicarea biostimulatorului ASFAC BCO-4 in perioada de vegetatie este urmata de cresteri importante de productie exprimate atat in total radacini cat si zahar alb.

Biostimulatorului ASFAC BCO-4 aplicat la drajare sau prin inmuierea semintelor stimuleaza energia germinativa a semintelor, influentand pozitiv cresterea in greutate a radacinilor, rezultatele fiind cu totul spectaculoase.

S-a constatat ca cele mai mari cresteri in greutate s-au inregistrat in ultima decada a lunii iulie si pe toata perioada lunii august.
Rezultate pedologie 2012

Testarea in primul an a biostimulatorului de crestere a plantelor ASFAC BCO-4, la diferite culturi, de catre: "INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU PEDOLOGIE AGROCHIMIE SI PROTECTIA MEDIULUI - ICPA Bucuresti

Testele s-au organizat pe agrofonduri nefertilizate si fertilizate de baza, pe diferite tipuri de sol.

In toate campurile experimentale si la toate culturile la care a fost testat biostimulatorul agricol ASFAC BCO-4, a asigurat o buna dezvoltare a plantelor si importante sporuri de productie.

Rezultate cultura grau

Eficacitatea biostimulatorului ASFAC BCO-4 aplicat la grau de toamna, cultivat cernoziom cambic irigat.

Aplicarea biostimulatorului ASFAC BCO-4 a asigurat o dezvoltare a plantelor de o maniera spectaculoasa, evidentiindu-se faptul ca rezultatele cele mai bune s-au obtinut cand biostimulatorul a fost aplicat foliar, in faza de infratire.

Utilizarea biostimulatorului agricol ASFAC BCO-4 a avut o influenta semnificativa asupra calitatii productiei de grau, indeplinind toate conditiile pentru a fi utilizat in procesul de panificatie.

Rezultate IASI


EFICACITATEA BIOSTIMULATORULUI ASFAC BCO-4 APLICAT LA GRAU (2009-2011)

Rezultate obtinute in cadrul: Facultatii de Stiinte Agricole Iasi

S-a evidentiat faptul ca rezultatele cele mai bune se obtin daca biostimulatorul se aplica foliar in faza de infratire, cresterile de productie fiind cu 47,7% mai mari fata de proba martor.

Pe langa cresterile insemnate de productie s-a constatat si o crestere apreciabila a calitatii graului fata de martor.


Download avize


© 2013 - 2019 Romchim Protect SA.
Toate drepturile rezervate. LOGIN EMAIL.
Creat de OnlineDevel.
www.OnlineDevel.com